Personvern

Endret 21/2-23

Innledning
Denne personvernerklæringen gjelder for BoMann Norge AS sin hjemmeside www.bomann.no, og forklarer hvorfor vi samler inn informasjon om deg, hvordan vi bruker denne informasjonen og hvordan vi tar hensyn til ditt personvern.

Personopplysninger er opplysninger og vurderinger som kan knyttes til en identifiserbar enkeltperson. Dette kan være navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse, IP-adresse og besøks- og adferdshistorikk.

All behandling av personopplysninger, slik som innsamling, registrering, lagring og utlevering er underlagt særskilte regler, blant annet i personopplysningsloven. Det er vi som er ansvarlig for at behandlingen skjer i samsvar med lovens regler. Datatilsynet fører tilsyn med at loven overholdes.

Hva slags opplysninger samler vi inn, og hva bruker vi det til?

På vår nettside samler vi kun informasjon om deg dersom du kontakter oss gjennom vårt kontaktskjema. Da vil navn, e-postadresse, sted og meldingen du sender lagres slik at vi kan kontakte deg på et senere tidspunkt. Måten dette skjer på er at informasjonen blir sendt som e-post til oss, og blir lagret på vår e-postserver.

Utenom dette er det ingen annen informasjon som innhentes. Hverken informasjonskapsler eller cookies er brukt på www.bomann.no.

Endringer i personvernerklæringen

Ved behov vil vi kunne oppdatere eller endre personvernerklæringen.

Dersom vi foretar slike endringer vil datoen øverst i denne erklæringen oppdateres til dagen endringene publiseres, og endringene vil gjelde fra denne dagen.

Rett til å klage

Du har rett til å klage til en tilsynsmyndighet (Datatilsynet) dersom du mener vår behandling av dine personopplysninger er i strid med personvernregelverket.

Kontaktinformasjon

Dersom du har spørsmål om vår personvernerklæring, og om bruk av personopplysninger, eller om du ønsker å få utlevert data vi har registrert på deg, korrigere registrert data, eller slette data, ta gjerne kontakt med oss på e-post gdpr@bomann.no