Møbelinnredning

Vi tilbyr innredninger i forskjellige varianter: BoMann®møbelinnredning kombinert med Roller® kurvsystemer fra Norscan.

Her får du alt du trenger til å bygge din drømmegarderobe. Innredningen leveres med faste bredder på modulene – 43 cm., 53 cm. og 73 cm. bredde, og dybde 51 cm.
Denne innredningen kommer i hvit og passer derfor til alle rom.
Bygg din personlige garderobe med komponenter av høyeste kvalitet. Sett inn trådkurver, skohyller, buksehenger, garderobestenger osv. Skuffene er kraftige, med solide skinner, fulluttrekk og softclose.

Innredningen er meget enkel å montere og har en kvalitet du vil verdsette.

NORSCAN®
roller serien

BoMann® leverer kurvsystemet for deg som ønsker stil, kvalitet og funksjonalitet i garderoben. Dette er markedsledende produkter og du blir garantert fornøyd!

Det spesielle med Roller®-serien er at kurver, buksehenger, skohyller og andre komponenter ruller lett på hjul. Kurvene ruller bedre desto mer du belaster dem! Skinnene som kurven ruller i griper over hjulene på kurvene, slik at de ikke raser ned.

Kurvene produseres i Norge. De har tykke tråder, noe som gir solide og stabile kurver.

Leveres i fargen hvit.

3277988_orig      9159360_orig

NORSCAN®
vegghengt innredning

Det spesielle med vegghengt innredning er at kurver, buksehenger, skohyller og andre produkter henger på en skinne på veggen slik at du slipper å ha noe nede på gulvet. Dette gir deg ekstra plass langs gulvet og passer meget godt der hvor man ønsker å utnytte all plassen. Skinnene som kurven ruller i griper over hjulene på kurvene, slik at de ikke raser ned. Kurvene produseres i Norge. De har tykke tråder, noe som gir solide og stabile kurver.

Leveres i fargen hvit.

6955495 7253847