Skyvedører

La deg inspirere av våre designfronter. Skreddersy din egen garderobe, ditt design og dine mål. Her er mulighetene uendelige. Med over 20 forskjellige fyllinger kan du kombinere og designe dørene som passer for ditt rom.

Se alle våre fyllinger

Foldedører

Om du har et smalt område å lage skapet ditt på, er foldedører en veldig god løsning. Det gir maksimal tilgang inn i skapet samtidig som innredningsplassen utnyttes best mulig. Foldedører lages i profilen Pacific og kan lages med alle typer dørfyllinger og sprosser.

Se våre profiler

Hengslede dører

Hengslede dører passer til mange formål og kan lages i de fleste høyder. Hengslede dører lages med profilen Pacific, og kan festes både i høyre og venstre side, etter hva du trenger. Kan lages med alle typer dørfyllinger og sprosser. Maks bredde på hengslede dører er 80 cm

Se våre sprosser

Skrådører

Som en av få i bransjen som produserer skrådører, kan vi hjelpe deg å utnytte all plassen din til det maksimale. Skrådører lages i profilen Pacific og kan lages med mange forskjellige typer fyllinger og sprosser.

Natura dører

BoMann® Natura dører leveres i malt MDF som er en trefiber-plate som er et hardt og glatt materiale tilvirket av 100 prosent bartre og er miljøvennlige. Dette gir et klassisk, vakkert og rent uttrykk. Her kan du få hel speil, del speil, eller hele døren malt.

Personlige dører

Med folierte plater, kan du tapetsere hele eller deler av dørene for å lage dine personlige dører. Platene er også mulig å male.

Vi har også tilgang til et kjempesortiment av fyllinger og kan nesten tilby hva som helst, eller om du har et bilde du ønsker å ha på dørene dine så ordner vi det også. Enten det er et personlig bilde eller fra Shutterstock.com.